Webdeveyn

Website

Handgemaakt met WordPress

Ik geloof dat een professionele website de basis is van jouw online succes. Met WordPress als mijn krachtige gereedschap, creëer ik websites die niet alleen  mooi zijn, maar ook naadloos aansluiten bij jouw zakelijke doelen. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf met een verouderde website, met WebDeveyn ben je verzekerd van een online visitekaartje dat de juiste snaar raakt bij jouw doelgroep.

Userfriendly UI en UX (wat?!)

Ik zet in op gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit met WordPress als mijn favoriete platform. Jouw website wordt ontworpen met de eindgebruiker in gedachten, zodat jouw bezoekers een intuïtieve en aangename ervaring hebben. Bovendien voeg ik maatwerkfuncties toe en pas ik jouw website aan aan de evoluerende behoeften van jouw bedrijf.

een responsieve website

Ik zorg ervoor dat jouw website perfect werkt en er prachtig uitziet op elk apparaat, of het nu op een smartphone, tablet, laptop of desktop is. Zo bereik je jouw doelgroep op elk moment en via elk kanaal.

Search engine optimization

SEO, oftewel Search Engine Optimization, zorgt ervoor dat jouw website beter te vinden is voor anderen. Zo is het makkelijker voor jouw doelgroep om je website te vinden! Ik zorg ervoor dat jouw website hoog scoort in zoekmachines, waardoor je beter vindbaar bent voor potentiële klanten. Dit betekent meer bezoekers, meer leads en uiteindelijk meer klanten.