Wat kan ik voor je betekenen?

Ik bied een uitgebreide reeks diensten aan om jouw online aanwezigheid te versterken en jouw zakelijke doelen te realiseren.
Gratis offerteMijn portfolio

Diensten

Website

Ik ontwerp jouw website met WordPress, met de eindgebruiker in gedachten voor een intuïtieve ervaring. Aanpassingen zijn gemakkelijk te maken, om altijd aan de behoeften van jouw bedrijf te blijven voldoen. Start vanaf €149.

Webshop

Met WooCommerce, een gebruiksvriendelijk en flexibel platform, kunnen we een op maat gemaakte webshop voor je bouwen die perfect aansluit bij jouw behoeften. Er zijn diverse betalingsmethoden om soepele en veilige transacties te garanderen. Start vanaf €199.

Logo

Mijn logo-ontwerpen zijn altijd op maat gemaakt en uniek. Het resultaat is een logo dat een visueel statement maakt en een blijvende indruk achterlaat bij jouw doelgroep. Start vanaf €49.

Fotografie en dronebeelden

Of het nu gaat om productfotografie, bedrijfsportretten, evenementen, sfeervolle landschappen, of indrukwekkende luchtopnames, bij ons kan je terecht! Start vanaf €149. 

Hosting

Hosting is de essentiële infrastructuur die jouw website toegankelijk maakt voor de hele wereld en waar jouw digitale project tot leven komt.
We bieden betaalbare hostingdiensten zonder in te leveren op kwaliteit en ondersteuning. Met onze geweldige deal van slechts 30 euro per jaar per domeinnaam, elimineren we dure maandelijkse kosten en beknellende contracten, zodat je verzekerd bent van een betrouwbare en snelle online thuisbasis voor jouw website