Cattery Penthesileia

Het was een fantastische ervaring om samen te werken met Cattery Penthesileia/Annemieke, een gepassioneerde fokker van prachtige ragdoll katten. Annemieke wilde graag een website die haar cattery op de kaart zou zetten en de schoonheid van haar katten zou weerspiegelen. Bovendien wilde ze dat de website goed vindbaar zou zijn en dat ze eenvoudig haar Facebook-updates kon delen. Wij hebben de gehele website voor haar ontworpen, ontwikkeld en gehost, en zijn trots op het resultaat.

Bij het ontwerpen van de website hebben we ons laten inspireren door de elegantie en schoonheid van de ragdoll katten. We wilden een ontwerp creëren dat de unieke kenmerken van de katten weerspiegelde, met zachte kleuren en een speels design. We hebben ook gezorgd voor een intuïtieve navigatie, zodat bezoekers gemakkelijk door de verschillende pagina’s kunnen bladeren en alle informatie over de cattery kunnen vinden.

Om ervoor te zorgen dat de website goed vindbaar zou zijn, hebben we SEO-technieken toegepast. We hebben relevante zoekwoorden en meta-tags geïmplementeerd, zodat potentiële klanten de website gemakkelijk kunnen vinden wanneer ze op zoek zijn naar ragdoll katten of een betrouwbare fokker. Dit heeft geholpen om de zichtbaarheid van Cattery Penthesileia te vergroten en meer verkeer naar de website te leiden.

Een belangrijke wens van Annemieke was om haar Facebook-updates automatisch op de website te laten verschijnen. We hebben dit mogelijk gemaakt door een geautomatiseerde feed te integreren, die haar meest recente Facebook-posts weergeeft onder het kopje “updates” op de website. Op deze manier kan Annemieke haar Facebook-pagina eenvoudig bijwerken en worden haar nieuwe berichten automatisch op de website getoond. Dit bespaart haar tijd en moeite, terwijl haar website altijd up-to-date blijft.

Daarnaast hebben we ook het hostingproces verzorgd, waardoor Annemieke zich geen zorgen hoefde te maken over de technische aspecten van de website. We hebben gezorgd voor betrouwbare hosting, zodat de website altijd beschikbaar is voor bezoekers en een optimale gebruikerservaring biedt.

Het was een genoegen om met Annemieke samen te werken. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van Cattery Penthesileia en hopen dat de website Annemieke zal helpen om nieuwe liefdevolle huizen te vinden voor haar prachtige katten.

Check hier de website, of kijk hier naar de mogelijkheden!