Frank’s Mobiele Service

Frank’s Mobiele Service is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en verkopen van pedicureapparatuur, behandelstoelen en het installeren van airconditioning units. Frank is een hardwerkende ondernemer die zijn passie voor de techniek vertaalt in zijn werk. Het was dan ook een genoegen om zijn website volledig op te bouwen en te voorzien van een nieuw jasje.

Frank vertelde ons over zijn bedrijf en zijn visie. Hij wilde een website die zijn passie voor zijn vak uitstraalde en waar klanten gemakkelijk informatie konden vinden over zijn diensten. Ook was het belangrijk dat hij producten kon verkopen, zoals pedicuremotoren, airco’s en behandelstoelen. Na een grondige analyse van zijn bedrijf en concurrenten, kwamen we met een plan om zijn website volledig te vernieuwen.

We hebben een mooie, moderne website ontworpen die gemakkelijk te navigeren is en informatie biedt over alle diensten die Frank aanbiedt. We hebben ook gezorgd voor een gebruiksvriendelijke interface, waar klanten eenvoudig contact kunnen opnemen en offertes kunnen aanvragen.

Check hier zijn website, of bekijk hier de mogelijkheden.