JOP Foto

Jop Foto, Jos, is een ambitieuze fotograaf mooie foto’s maakt voor een leuke prijs zodat modellenwerk voor iedereen toegankelijk is. Jos had al geruime tijd een website, maar deze was dringend aan vernieuwing toe. Daarom hebben we de handen in elkaar geslagen en hebben we samen zijn website volledig vernieuwd.

Jos wilde een website die de kwaliteit van zijn werk weerspiegelde en die potentiële klanten gemakkelijk toegang gaf tot informatie over zijn diensten. We hebben daarom een moderne en stijlvolle website ontworpen, die zijn werk in de schijnwerpers zet en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk is voor bezoekers.

Een belangrijk aspect van de website was het gebruik van een portfolio. We wilden dat bezoekers een duidelijk beeld kregen van Jop’s stijl en vaardigheden, zodat ze een weloverwogen beslissing konden nemen over het inhuren van hem als fotograaf. We hebben daarom een portfolio ontworpen dat gemakkelijk te navigeren is en een selectie van Jop’s beste werk bevat.

We hebben ook gezorgd voor een responsive design, zodat de website op alle apparaten goed te bekijken is. Dit was belangrijk omdat steeds meer mensen tegenwoordig hun telefoon of tablet gebruiken om online te zoeken naar diensten.

We hopen dat de vernieuwde website Jop zal helpen om meer klanten aan te trekken en zijn bedrijf verder te laten groeien. Het was een geweldige ervaring om met Jop Foto samen te werken en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan zijn succes.

Check hier zijn website, of bekijk hier de mogelijkheden.