Overleven met ARFID

Het was een enorm betekenisvolle ervaring om samen te werken met Rita Maris, een gepassioneerde auteur, ambassadeur bij WEET en eigenaresse van overlevenmetarfid.com. Rita heeft niet alleen vier boeken geschreven over ARFID (Avoidant/Restrictive Food Intake Disorder), maar ze is ook vastbesloten om bewustzijn te creëren en anderen te ondersteunen die met deze eetstoornis te maken hebben. We hadden de eer om haar website te vernieuwen en te hosten, en zelfs het logo voor haar te ontwerpen.

Het eerste doel van de vernieuwde website was om een modernere uitstraling te creëren die goed aansloot bij Rita’s boodschap en expertise. We hebben een eigentijds ontwerp gekozen met frisse kleuren en een overzichtelijke lay-out. De website straalde professionaliteit en empathie uit, waardoor bezoekers zich direct welkom voelden.

Een belangrijk aspect van de website was het verbeteren van de vindbaarheid. We hebben SEO-technieken toegepast om ervoor te zorgen dat mensen die op zoek zijn naar informatie over ARFID Rita’s website gemakkelijk kunnen vinden. Door relevante zoekwoorden en meta-tags toe te voegen, hebben we de zichtbaarheid van de website vergroot en ervoor gezorgd dat deze hoger in de zoekresultaten verschijnt.

Rita had ook de wens om in contact te kunnen komen met haar bezoekers en een gemeenschap op te bouwen. We hebben een interactieve blogsectie toegevoegd waar bezoekers opmerkingen kunnen achterlaten bij haar blogs. Dit stelde Rita in staat om vragen te beantwoorden, opmerkingen te ontvangen en een ondersteunende omgeving te creëren voor mensen die ARFID ervaren.

Naast het vernieuwen van de website hebben we ook het logo voor Rita ontworpen. We wilden ervoor zorgen dat het logo haar persoonlijkheid en de essentie van haar missie weerspiegelde. Na een zorgvuldig ontwerpproces hebben we een logo gecreëerd dat zowel herkenbaar als betekenisvol was, en dat naadloos aansloot bij de rest van de website.

Het was een genoegen om met Rita samen te werken. Ze was zeer betrokken bij het proces en waardeerde de mogelijkheid om haar boodschap op een professionele en impactvolle manier te delen. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het vergroten van het bewustzijn rondom ARFID en het ondersteunen van de gemeenschap die Rita heeft opgebouwd.

De vernieuwde website en het nieuwe logo vormen een krachtig platform voor Rita Maris om haar expertise en inzichten te delen. We hopen dat de website haar zal helpen om haar missie voort te zetten, anderen te inspireren en degenen die ARFID ervaren te ondersteunen.

Al met al was het een buitengewone ervaring om de website van Rita Maris te vernieuwen en te hosten, evenals het ontwerpen van haar logo. We zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het vergroten van het bewustzijn rondom ARFID en het ondersteunen van degenen die ermee te maken hebben.

Bekijk hier Rita’s website, of bekijk hier de opties.